Eten & drinken

Eten & drinken, terrasjes Historisch Delfshaven Rotterdam

Lekker eten & drinken, uitgaan of genieten op een terrasje bij één van de vele restaurants of café’s in Historisch Delfshaven is een belevenis. Lekker eten of genieten van een heerlijk speciaal biertje. Parkeren kan in de omgeving.

Historisch Delfshaven Rotterdam kent vele gezellige restaurantjes, café’s, uitgaansgelegenheden en terrassen. Mooi weer of geen mooi weer, een bezoekje, aan de vele horeca is een belevenis. Enkele voorbeelden:

Restaurant ’t Ouwe Bruggetje, gevestigd aan de Voorhaven 6, kent een veelzijdig karakter. Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop. Naast heerlijk eten, kunt u genieten van zalige wijnen welke de gastheer en gastvrouw importeren, maar niet voordat zij deze zelf hebben geproefd na de vele reizen welke zij hebben gemaakt. Dineren kan tevens buiten op het drijvend terras. Kortom, een echte aanrader.

eten-&-drinken-historisch-delfshaven-rotterdam

Restaurant ’t Ouwe Bruggetje. Naast heerlijk eten, heerlijke wijnen.

Stadsbrouwerij & Restaurant De Pelgrim bevindt zich de Aelbrechtskolk 12 en kent eveneens een veelzijdig karakter. Naast een heerlijk hapje eten van de veelzijdige kaart, waarbij diverse gerechten worden bereid met bier of het vieren van uw bruiloft, kent de Pelgrim een eigen brouwerij. Sinds 1996 worden hier bieren gebrouwen onder het naam Pelgrim Bier, welke in de jaren 2011 en 2012 diverse prijzen hebben behaald. Kortom ook De Pelgrim is een echte aanrader.

eten-&-drinken-historisch-delfshaven-rotterdam-pelgrim

Restaurant & Stadsbrouwerij De Pelgrim. Diverse gerechten worden met huis gebrouwen bier bereid.

Eetcafé & Poolcafé Delfshaven is gevestigd aan de Aelbrechtkolk 45 B en kenmerkt zich als een moderne uitgaansgelegenheid met een veelzijdig karakter. Naast poolen en darten serveren zij de “Beste Homemade Hamburger van Rotterdam”, bereid met 100% Limousin rundvlees en kennen een zeer ruime drankenkaart. 7 dagen per week geopend en tevens gespecialiseerd in de ontvangst van grote groepen voor een bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of familie-uitje. Kortom ook Eetcafé & Poolcafé Delfshaven is een spot welke u niet mag missen.

eten-&-drinken-eetcafe-poolcafe-historisch-delfshaven-rotterdam

Eetcafé & Poolcafé Delfshaven, naast Poolen Rotterdam, de beste homemade hamburger van Rotterdam.

Eten & drinken, uitgaan en genieten van de vele mooie plekjes in Historisch Delfshaven is een “must do” voor iedereen die Rotterdam bezoekt.

Deze pagina eten & drinken wordt regelmatig vernieuwd. Bovengenoemde gelegenheden zijn slechts een greep van alle mooie en gezellige plekjes in Historisch Delfshaven Rotterdam waar u kunt genieten en heerlijk kunt eten & drinken.