Rondleiding Stadswandeling, uitje, eten op stap met een groep

Rondleiding Stadswandeling Historisch Delfshaven Rotterdam

Een echte rondleiding of stadswandeling door het oudste stukje Rotterdam, Historisch Delfshaven. Een leuk uitje met een groep. Een bedrijfsuitje, familie-uitje, teamuitje of groepsuitje wordt een onvergetelijke middag of avond.

Historisch Delfshaven Rotterdam is een heel mooi authentiek stukje Rotterdam waar veel over te vertellen is en waar je heerlijk rond kunt dwalen. Het is de geboorteplaats van Piet Hein en ook de Pelgrim Fathers vertrokken er in 1620 via Engeland naar Amerika. Enkele voorbeelden van deze geschiedenis welke bewaard is gebleven en tijdens de rondleiding of stadswandeling zal worden bekeken.

rondleiding-stadswandeling-rotterdam

Rondleiding stadswandeling. Alle mooie plekjes passeren de revue, zoals het geboortehuis van Piet Hein

Tijdens de rondleiding stadswandeling zullen alle mooie plekjes van Historisch Delfshaven Rotterdam worden aangedaan, natuurlijk aangevuld met de nodige sappige anekdotes. De rondleidingen en stadswandelingen vinden plaats vanuit Eetcafé & Poolcafé Delfshaven, gevestigd aan de Aelbrechtskolk 45 B. Rondom de stadswandeling of rondleiding zijn diverse arrangementen mogelijk in combinatie met een potje poolen, darten, lekker eten en drinken of een heuse bierproeverij.

rondleiding-stadswandeling-historisch-Delfshaven-rotterdam

Na de rondleiding of stadswandeling gezellig een hapje eten.

De rondleiding of stadswandeling is een ideaal uitje voor groepen bestaande uit minimaal 10 en maximaal 100 personen en worden geleid door professionele stadsgidsen.

Alle informatie betreffende een rondleiding of stadswandeling treft u via de site van Eetcafé & Poolcafé Delfshaven.